Hírek

Bakony Gyöngyei Sárváron a nemzetközi kutyakiállításon

2021.07.20

A Sárváron 2021. július 16-18. között megrendezésre került 3 napos CACIB kiállítás utolsó napjára neveztünk mindhárom kutyánkkal.

Kíváncsiak voltunk a számunkra új helyszínre, a Vadkert Majorra. A fás, bokros terület tetszett, viszont a ringeket elég kis helyre helyezték így nagy volt a zsúfoltság. Ráadásul az előző napi felhőszakadás következtében olyan sár volt, hogy már a parkolóba jutáskor a sárban ragadt az autónk. Szerencsére megmutatkozott a kutyások összetartása, és több kiállító segítségével nagy nehezen kievickéltünk a sártengerből.

A kezdeti nehézségek ellenére jól alakult a napunk. Sikerült közvetlen a ringünk mellett egy nyugodtabb, árnyékos helyet találnunk és az időjárás is kegyes volt hozzánk, nem volt túl meleg és az eső is elkerült minket. Kutyáink is nyugodtan, türelmesen, a mozgalmas környezetet folyton figyelve vártak sorukra, majd a bírálatok alatt együttműködően, szépen mutatták magukat.

Angelünk nyerte el leginkább a bírónő tetszését és megkapta a fajtagyőztes címet. Így a következő címekkel zártuk a kiállítást:

ANGEL: CAC, CACIB, Hungária Fajtagyőztes (BOB)

ARNOLD DAVE: CAC, CACIB, Best of opposite sex (BOS)

CARRY TAMMY: CAC

A sikerek után még tettünk egy sétát a Majorban, ahol a kutyusok érdeklődve figyelték a lovakat.

Otthon természetesen nem maradt el a jutalom, finom falatok várták az egész falkát.

Nánási Andrea, Bóza Zsolt