Hírek

Karakán Klubkiállítás 2024

2024.04.2

A Karakán Klub 2024. március 30-án tartotta szokásos tavaszi klubkiállítását és főtenyészszemléjét. A kiállításra 9 Sarplaninac volt nevezve és Bíró Zsolt bírálta a fajtát. A kellemes időjárással nagy szerencsénk volt, és nagyon jó hangulatban telt az egész nap. A csapat tagjaival jó volt találkozni és nagyokat beszélgetni.

Kutyáink a következő eredményeket érték el: Irvas Srpski Lav – Nagyon ígéretes, Kölyök klubgyőztes, Kölyök BIS 1. hely, Astra /Shena/ – Nagyon ígéretes, Bébi klubgyőztes, Medena /Zira/ – Kitűnő 1, CAC, Brianna Guards of Roses – Kitűnő 2, Res. CAC, Rados od Bjelica – Kitűnő 1, CAC, Klubgyőztes, BOS, Tiszai Pásztor Annika /Lola/ – Kitűnő 1, CAC. Valamint Zira a reggeli tenyészszemlén is sikeresen szerepelt, és „Tenyészthető” minősítést kapott, a képességvizsgát is sikeresen teljesítette. 

A kutyák mindannyian nagyon jól bírták a napot, vidáman, oldottan várták a sorukat, majd szépen mutatták magukat a körben. A díjak, amiket kaptunk, egyediek és különlegesen szépek. A BIS program után a klub tombola sorsolást is tartott, ahol a legkitartóbbak különféle ajándékokat nyerhettek.

Köszönjük a Karakán klubnak a kiváló szervezést! Szakszerű, korrekt bírálatokat kaptunk, öröm volt a részvétel és hogy képviselhettük a Sarplaninac fajtát. 

Nagy Tímea

Képek: Nagy Tímea, Karakán Klub