Hírek

Megszülettek Milos és Nessa kölykei

2020.12.4

Megszülettek a kölykök a Szentkúti Pásztor kennelben. 9 kiskutya született, 5 szuka és 4 kan. A következő napok még kritikusak, de a kölykök nagyok, erősek, jól fejlettek, bízunk benne, hogy mind átvészeli a számukra legnehezebb hetet. 

Információk a szülőkről:

Apa: Midas Milos (Szülők: Karabas Restelicki x Brita) stabil idegrendszerű, kiváló anatómiájú és mozgású közepes méretű kan. Különleges érzéke van a gyerekekhez és a háziállatokhoz, kiválóan teljesít tanyán, pásztorkutyaként. Eredményei: Kiállításokon minden alkalommal kitűnő minősítést kapott, Res.CAC, sikeres tenyészszemle, 2020-ban “Tábor kiváló kutyája” címet szerzett a Sarplaninac Táborban. 

Anya: Nessa od Bjelica (Szülők: Varan x Daca od Bjelica) fiatal korrekt felépítésű és mozgású, kiegyensúlyozott idegrendszerű, átlagosnál nagyobb méretű szuka. Kiemelkedően teljesített 2020-ban a kiállításokon: 3x HPJ, CAC, Res.CACIB, BOS, BOB-HFGY, Hungária Junior Champion, Karakán Klubkiállítás: K2, sikeres tenyészszemle.

Az alomban 1 szuka és 3 kan kiskutya várja még szerető gazdáját. A kiskutyák minden esetben törzskönyvvel, oltással, chippel kerülnek új gazdájukhoz.

További információk: Nagy Tímea (30/481-9012) tiszainagyt@gmail.com, Petőfiszállás